Har varit på landet i Fagerhult. Fem vuxna, sex tonåringar och tre barn i ett hus (plus ett tält). Vi har grillat, badat i sjön (jag och barnen, alla andra tyckte det var för kallt), varit på Ölands Djurpark, tittat på korna i hagen och druckit en förfärlig massa öl.
Och handlat och lagat mat. När man lagar mat åt fjorton personer ser det ut ungefär så här: Vakna, fixa frukost åt sådana som inte kan själva (bara två stycken), städa undan frukosten och börja med lunch, servera lunch, fixa disken (säga åt någon annan att diska), plocka fram allt som behövs till middagen och börja med den, servera middag och sedan fixa disken (återigen säga åt någon annan att diska). Sedan är det dags att gå och lägga sig för att orka åka iväg och handla mer mat nästa dag. Och laga den.
Ingen träning. Ingen svält. Bara gåslever.
7 år sedan
1 kommentar:
Lät som en del jobb då men det där öldrickandet lät ju himlans trevligt. /Kim.
Skicka en kommentar