tisdag 30 september 2008

Jag kommer inte att svara om du ringer

Jag har bytt ringsignal och den så underbar att jag vill höra den färdigt.

You're so cool - från True Romance

Och när jag ändå ändå är inne på ämnet kan jag väl få länka till en av de bästa Scrubsscenerna någonsin? Turk svarar inte heller i telefon.

söndag 28 september 2008

Jag väntar...


Får se om jag kan få det att funka med mobilbloggandet

söndag 21 september 2008

Sunday Surprise

Det är alltid lika spännande att se vad personalen på McDonalds i Västberga packar ner i påsarna när man handlar där. Idag gick vi plus - istället för den bortglömda äppeljuicen fick vi en äppelpaj, en pommes och ett 6-pack McNuggets med sötsur sås. Helt okej.

Lördagslunch



Maken pratade i telefon samtidigt som han lagade mat.

- Pappa, varför ser blodpuddingen ut som lakrits?

måndag 15 september 2008

Rikedom




- Pappa, jag är rik.

- Jaså?

- Ja, för jag har en massa spermier.

- Hur menar du då?

- Jo, jag har ju en massa spermier på banken.

- Menar du aktier?

- Ja, just det.

tisdag 9 september 2008

Jag har fyllt år

Jag har fyllt 39 år och nu är jag utrustad med ny telefon (en rosa!) och en iPod Nano (inte rosa). För två dagar sedan hade jag ingen aning om att jag behövde en iPod. Nu, efter att ha haft en i 24 timmar, kan jag inte tänka mig ett liv utan den. Märkligt.

Nu ska dricka födelsedagspresent-te ur en födelsedagspresent-mugg (efter att det har silats genom en födelsedagspresent-tesil) och och läsa Olof Sundins doktorsavhandling Informationsstrategier och yrkesidentiteter (som inte är en födelsedagspresent, den bara råkade komma på min födelsedag).

Årets tevehändelse



Århundradets tevehändelse till och med? I ett år har vi gått och väntat på det här programmet, sedan visades det två gånger på en vecka. Och vi missade det båda gångerna. Nu finns det i alla fall ÄNTLIGEN på webben. Fast bara i en vecka, så passa på!

Gå in på www.svt.se och scrolla ner till Play Bolibompa-länken (finns i en ruta halvlångt ner till höger), klicka på spela-knappen och när Bolibompaprogrammet sätter igång så klickar ni er framåt till prick 15 av 20 (de ljusblåa prickarna precis ovanför) så får ni se när Erik visar sitt dagis. Precis på slutet dyker Klara upp en kortis också.

Hur sött som helst!

tisdag 2 september 2008

Lunch

Jag har precis avslutat en smörgåslunch med barnen. Erik njöt så mycket och så högljutt av sina mackor (Skogaholmslimpa med Havssaltsbregott och Prästost, kanterna på brödet bortskurna givetvis) att det blev riktigt besvärande efter ett tag. Lite som att luncha med Meg Ryans Sally faktiskt.

Efter maten tackade han för en fantastisk upplevelse. Han sa precis så. "Tack för en fantastisk upplevelse, mamma!"

Det gjorde ju inte situationen mindre besvärande precis...


Är det här min son?