söndag 7 februari 2010

Jag är ett monster

När jag nattade barnen för ett par timmar sedan (och läste den alldeles, alldeles underbara Nasses taxi) så skymtade jag en påse skumtomtar i ögonvrån. Oöppnad. Någon av ungarna har alltså glömt bort att äta upp sin julklapp. När de hade somnat smög jag in deras rum, snodde påsen och sedan åt jag skumtomtar tills jag mådde illa.

För det är sånt jag gör tydligen.

Det jävligaste är att det fortfarande är massor med skumtomtar kvar. Jag kan inte äta en enda tomte till och jag kan inte lägga tillbaka påsen öppnad (för då fattar de ju att mamma stjäl från dem, är de inte fuckade redan så lär de ju bli det då). Måste tvinga maken att tokäta tomtar innan han går och lägger sig. Och sedan lägga den tomma påsen under något annat i soporna så att barnen aldrig får se den.

7 kommentarer:

Mr.Jopilu sa...

Monster eller inte. Skumtomtar är sjukt gott.

Annaa M sa...

Du tog dem förmodligen vid exakt rätt tillfälle. Om en månad hade de varit lite för torra och sega. Som tomtar blir.

Articuno sa...

Mr.Jopilu, nu mår jag ännu sämre - jag tycker nämligen inte att det är så där överdrivet gott. Behövde bara lite socker. Och hej förresten, det var väldigt länge sedan.

Annaa M, de blir bättre med tiden tycker jag. Torra och sega är bättre än mjuka fluffiga. De här hade inte riktigt nått ända fram.

Kim och Christian sa...

Jag tycker det var hemskt roligt och väldigt underhållande skrivet :-) Sakna påsen lär de nog inte göra men jag förstår att du inte vill att de ska veta att du tog den. Kram Kim.

Anonym sa...

Jag funderar på att skvallra.
Morfar

XXX sa...

Vi har alla gjort det, snott godis från våra barn. Med tanke på att jag har fem är det inte konstigt att jag ser ut som jag gör. Men skumtomtar har jag aldrig snott, så sjukt äckligt!

nollgradig sa...

Jag tycker att du är en god mor. Nu slipper ju dina barn äta och må illa!