lördag 10 april 2010

Hoppsan

Hej då, jobbsökande.
Hej då, magisteruppsats.
Hej då, examen.

Det verkar som om jag har börjat spela World of Warcraft.

9 kommentarer:

Medelklassman sa...

Skitspel.

sandra sa...

åh... nej ... sluta medans du kan.. snälla?

Articuno sa...

30+: Hur menar du? Skitspel som i tråkigt och dåligt skitspel? För jag tycker det verkar kul. Eller menar du skitspel som i sabbar äktenskap och framtida försörjning skitspel? För det senare visste jag redan, maken har ju spelat dygnet runt sedan han slutade jobba.

Sandra, jag har lovat min man att prova. Jag hoppas innerligt att det inte blir så mycket mer än så. Förresten, du bor ju OCKSÅ i Aspudden såg jag. Vet jag vem du är? Vet du vem jag är? Eller Saga, kanske? För du kom väl hit från Malin eller min brorsa, visst? Eller har jag helt fel nu?

nollgradig sa...

Men du kan säkerligen göra karriär inom WoW! Jag funderade ett tag på att välja The Sims 2 framför biblioteksstudierna. När jag tittar på min teoribok så undrar jag varför jag inte gjorde det.

Articuno sa...

Nollgradig: Har du kommit någonvart med skrivandet? För vår del går det väääldigt trögt kan jag säga.

Eva-L sa...

En av mina födelsedagspresenter var att Johan gjorde en Wow-gubbe.
Nu måste du genast skicka mig alla namn på alla dina figurer så att jag kan komma och boosta dig.

Familjen Någorlunda sa...

Du måste verkligen vara alla tonårigars dröm-morsa. Min grabb skulle byta ut mig på stört, utan tvekan.

nollgradig sa...

Jodå, det finns gott hopp om att skicka in texten till seminariet 22april. Just nu går det dock ganska trögt. Först magsjuk sedan i torsdags och sedan hittade jag gamla vhs-kasetter på vinden. Inspelade konserter med NKOTB. Hur kan hermeneutik konkurrera med Joey?

Medelklassman sa...

Ja alltså skitspel pga det du redan nämnt. Men också för att det inte kräver något som helst intellektuell eller annan skicklighetsbaserad kapacitet för framgång. Det enda man behöver investera är tid. Tid, tid och mer tid. Så om man inte har obegränsat med pengar och inget vettigare för sig så är det mest en studie i frustration.