måndag 19 oktober 2009

En förbehållslös hyllning

Den här låten är så otroligt bra och videon är så otroligt snygg att jag tror jag dör! Jag kan inte sluta lyssna! Hade jag haft ett jobb så hade jag tagit semester och bara suttit och tittat på den här videon. Nu kan jag titta ändå. Och det gör jag. Hela dagen idag har jag suttit och tittat. Den är så makalöst bra!

Och nu när jag har sett "the making of..." så blev den ännu bättre! Hur nu det är möjligt.

6 kommentarer:

Medelklassman sa...

Njaaa? Jag blev inte riktigt lika frälst. Det var en grej med videon som jag reagerade på. Varför ska alla i det förmodade utanförskapet se ut som om de är stöpta i samma mall? Kunde det inte vara läge att visa på något mer individualistiskt istället? Töntar som homogen grupp, det stämmer ju inte...

Articuno sa...

Det har jag inte tänkt på alls. Har bara tittat på hur jäkla snygg videon är och hur kul det var att det var riktiga människor med i den och inte sådana som har det som jobb (och visst, även yrkesdansare är riktiga människor, men du fattar vad jag menar).

Hur som helst - världens snyggaste video är det i alla fall. Till världens absolut bästa låt.

Anonym sa...

Jag håller med dig Anna!

nollgradig sa...

Oh ja! Kent är alltid förbenat bra! Jag ska minsann vägra jobba 6 november när nya skivan kommer. Varje nytt skivsläpp från kent är heliga dagar för mig!

Articuno sa...

Vad gör man på skivsläppsdagarna då, mer än köper skivan? Tänder ljus och tillber Jocke Berg?

nollgradig sa...

Nästan. Man (jag) inväntar brevbäraren (självklart är skivan förbeställd sedan länge). När den ramlar in i brevinkastet så lägger jag den genast i cd-spelaren, korkar upp en flaska rött, placerar mig i soffan och påbörjar lyssningen. Men jag är å andra sidan en kent-pundare som sett bandet live 15 gånger. Och tre till blir det i höst.